Un instrument pentru profesioniști

  1. Prima pagină
  2. SFATURI
  3. Un instrument pentru profesioniști
Un instrument pentru profesioniști

Un instrument pentru profesioniști

Birocratica.ro oferă publicului larg si antreprenorilor un instrument de cercetare simplu, dar cuprinzător prin care aceștia pot găsi liberi profesioniști din toate domeniile, utilizând filtre de căutare după criterii cum ar fi locație, specializări, limbi vorbite etc. Un element de noutate pe care Birocratica.ro îl aduce este posibilitatea utilizatorilor de servicii listate în catalogul nostru de a lăsa review-uri/recenzii despre experiența lor cu liber profesioniștii selectați în diverse probleme. Acest lucru face posibilă o mai bună informare a vizitatorilor noi şi implicit mai multă siguranță în alegerea unui liber profesionist atunci când se dorește externalizarea serviciilor unor companii cum ar fi alegerea unui avocat, firme de contabilitate, broker de asigurare, consultanţă de specialitate etc. Desigur, liber profesionistul deținător al contului de prezentare în catalog va avea la dispoziție instrumentele necesare pentru a gestiona si preveni/elimina recenziile abuzive sau nereale, prin arbitrajul administratorului catalogului birocratica.ro, așa cum se întâmplă în majoritatea siturilor de tip listing care oferă aceste servicii.

Pe de alta parte, crearea unui cont de prezentare in catalogul Birocratica.ro echivalează cu crearea unei pagini web, doar ca in mod evident costurile vor fi mult mai mici. Pagina de prezentare permite încărcarea de fotografii, filmulețe de prezentare, texte şi date de contact, inserarea unor competente care vor promova afacerea dvs. în rezultatele cautării utilizatorilor. De pildă, daca un utilizator caută avocat vorbitor de limba araba, iar dvs. aveți limba arabă selectată la limbi străine vorbite, motorul de căutare al site-ului va afișa pagina dvs. de prezentare în rezultatele finale.

În plus, echipa Birocratica se ocupă în permanenţă de promovarea site-ului şi implicit şi a paginii Dvs. prin instrumente de marketing specifice si care în mod uzual au costuri prea mari pentru a fi utilizate în mod individual pentru un site de prezentare.

Pe lângă multitudinea de filtre, site-ul mai pune la dispoziție pentru utilizatorii Gold posibilitatea afișării textului „verificat”, ceea ce înseamnă pentru utilizator ca administratorul catalogului a verificat câteva aspecte de legalitate a activității liber profesionistului, cum ar fi înregistrarea la Registrul Comerțului, lipsa stării de inactivitate fiscală, deținerea dreptului de a profesa in domeniul său etc.

Nu am uitat să includem şi o secțiune de Blog, acolo unde orice liber profesionist interesat poate prin acordul Administratorului site-ului să publice articole proprii, opinii, să anunțe lansări de carte sau sa anunțe organizarea diverselor evenimente, seminarii, conferințe etc. În anumite condiții negociate cu Administratorul site-ului, un liber profesionist deținător de cont în catalog poate dobândi rol de editor beneficiind astfel de o creștere a notorietății cu impact pozitiv semnificativ asupra creșterii portofoliului de clienți.

Nu ezitați așadar să vă faceți cont şi să creați propria pagină de prezentare în catalogul Birocratica.ro.
Author Avatar

Despre autor

Birocratica.ro este un site tip catalog-online care facilitează conectarea antreprenorilor la liber profesioniștii cu expertiză din domenii variate, facilitând comunicarea dintre aceștia, dar și economisind resurse importante de timp și bani.

Adaugă comentarii