Termeni și condiții

 1. Prima pagină
 2. Termeni și condiții
Locate me!
Distanța în (Kilometri) 50

Bine ati venit pe site-ul www.birocratica.ro

birocratica.ro este un catalog de profesii liberale care are ca obiectiv menținerea și creșterea notorietății intraprofesionale în domeniile de interes si inlesnirea conexiunilor intr-un mediu cat mai placut, rapid si eficient.

Va rugam sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile de utilizare ale acestui website prezentate mai jos. Accesul / vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si Conditiilor de utilizare, implicand acceptul explicit al dumneavoastra si fara obiectiuni, cu privire la acestia si reprezinta intreaga intelegere (contractul valabil incheiat) dintre parti.

SC BBU NET SRL, denumita generic in cele ce urmeaza “birocratica” / ”Autor” , in calitate de autor / proprietar / administrator al website-ului birocratica.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Politica de Confidentialitate si Termenii de utilizare. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica Termenii si Conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Catalogul este impartit pe categorii de profesii si locatii. Ordonarea in cataloage se efectueaza automat dupa urmatoarele criterii: Parteneri cu abonamente achitate la zi si data inregistrarii in catalog. Pentru ocuparea primelor pozitii se pot achizitiona abonamentele gold suplimentare la inregistrare sau pe parcurs.

La cererea persoanelor interesate si contracost prin negociere individuala, se pot publica articole de specialitate pe Blog iar articolele vor beneficia de promovare in facebook si prin alte mijloace de marketing online.

Fiecare partener beneficiaza de 30 zile de  prezenta in catalog gratuita, dupa care va achita pretul abonamentului selectat. Abonamentele se achita lunar, trimestrial, la sase luni sau anual.

Promovarea in caruselul din homepage dar si in categorie, insemnand ca prezentarea va fi afisata in primele rezultate din catalog partenerii trebuie sa detina abonamentul gold.

Urmatorii termeni vor fi interpretati dupa cum urmeaza:

Site: catalog de profesii liberale

Partener: persoana juridica, fizica titular al produselor/seviciilor publicate pe site-ul www.birocratica.ro.

Cumparator / Utilizator: orice persoana fizica care lanseaza o programare pe site. Plasarea programarii este conditionata de crearea si utilizarea unui cont.

Promotia: reprezinta produsul sau serviciul (pachetul de servicii) cu un pret promotional pus la dispozitie de partener pentru a fi promovat si vandut prin intermediul site-ului.

Accesul la promotii si plasarea de programari: este permis oricarui Utilizator care poseda sau isi creeaza un Cont pe site-ul birocratica.ro

SC BBU NET SRL isi rezerva dreptul de a limita accesul la serviciile sale si de a sterge contul oricarui Utilizator, in cazul justificat in care considera ca accesul pe site si existenta contului ar putea prejudicia in vreun fel societatea.

Drepturi de autor

SC BBU NET SRL este autorul Site-ului si beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislatiei romane si internationale. In lipsa altor precizari, toate materialele, incluzand imagini, ilustratii, design-uri, icoane, fotografii, clipuri audio / video, etc. constituie proprietatea exclusiva a SC BBU NET SRL.

Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor si serviciilor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este detinut in totalitate de catre SC BBU NET SRL sau de producatorii sau distribuitorii acestor produse si servicii. SC BBU NET SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile si continutul produselor detinute de Parteneri.

Domeniul birocratica.ro este detinut de catre SC BBU NET SRL. Utilizarea acestei marci, a domeniului sau a numelui birocratica.ro, in forma directa, implicita, sau “ascunsa” (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, cautare web) fara permisiunea prealabila scrisa a SC BBU NET SRL este interzisa si se pedepseste conform legii. In cazul utilizarii neautorizate ale acestora, SC BBU NET SRL isi rezerva dreptul de a revoca de indata si fara notificare prealabila licentele acordate, conform celor de mai sus.

Legaturi (linkuri) catre alte website-uri

Autorul nu face nici o declaratie cu privire la continutul nici unuia dintre website-urile pe care le accesati prin intermediul birocratica.ro. La accesarea unui site care nu apartine retelei de website-uri operate de Autor, va rugam sa aveti in vedere faptul ca website-ul functioneaza independent de Autor iar Autorul nu exercita nici un control asupra continutului acelui site. Stabilirea unui link catre un site din afara retelei Autorului nu presupune ca Autorul isi asuma si accepta responsabilitatea pentru continutul sau utilizarea unui asemenea web site. Responsabilitatea privind veridicitatea informatiilor despre promotiile prezentate pe acest website apartine in intregime furnizorilor de produse si servicii.

Conditii de utilizare. Garantii.

Site-ul este furnizat de catre Autor functioneaza conform principiului afisarii, precum si a disponibilitatii temporare. Autorul nu garanteaza ca Site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile transmise de la www.birocratica.ro sunt exceptate de virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator. Utilizatorul foloseste Site-ul pe riscul propriu, SC BBU NET SRL fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea Site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe Site. Informatiile publicate corespund realitatii la momentul inscrierii lor pe Site sau al actualizarii diverselor pagini ale Site-ului.

Raspundere.

Autorul nu isi asuma raspunderea si nu poate fi facut vinovat pentru calitatea serviciilor dobandite de la partener sau a serviciilor solicitate, precum nu isi asuma raspunderea pentru neprestarea sau prestarea defectuoasa a serviciilor afisate pe site.

Prin urmare ca Utilizator intelegeti, sunteti de acord si acceptati ca:

birocratica.ro NU datoreaza prestarea serviciilor indicate pe site, iar orice reclamatie ulterioara trebuie adresata direct acestor parteneri. Denumirea comerciantului / partenerului si informatiile de contact ale acestuia se regasesc in cuprinsul oricarei oferte afistate pe site.

Sunteti direct responsabil sa faceti propria evaluare independenta a produselor si serviciilor mentionate pe site si din punct de vedere cantitativ / calitativ, etc.

Cu excepţia cazului în care se indică altfel in alte oferte distincte, birocratica.ro doar afiseaza ofertele cu produsele si serviciile oferite de Partener, pe site.

Securitate

Daca utilizati Site-ul sunteti raspunzator pentru asigurarea confidentialitatii datelor privitoare la contul dumneavoastra de acces, cum ar fi numele de utilizator si parola si sunteti de acord sa va asumati intreaga responsabilitate pentru activitatile / actiunile desfasurate pe Site cu contul si parola dumneavoastra. In cazul in care suspectati ca, din diverse motive imputabile sau nu dumneavoastra, confidentialitatea acestor date de acces a fost compromisa, veti notifica imediat birocratica.ro pentru a bloca accesul la cont si a va genera cat mai rapid un nou set.

Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site si tentativa de efectuare a acestora, incluzand fara a se limita la: utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii in vederea comercializarii lor, blocarea accesului, etc, vor fi sanctionate conform legii.

Informatii pentru vizitatori

Serviciile birocratica.ro sunt destinate oricaror persoane fizice sau juridice in conditiile si limitele prezentate pe aceasta pagina (“Termeni si conditii”). Utilizarea SITE-ULUI se poate efectua doar de catre persoane fizice care au implinit varsta majoratului. Minorii cu varsta cuprinsa intre 16 si 18 ani neimpliniti, pot utiliza acest SITE doar cu acordul parintilor sau al tutorelui legal si doar daca acestia sunt de acord cu Termenii si conditiile acestui SITE. Minorii in varsta de pana la 16 ani nu au dreptul sa foloseasca acest site.

Ca utilizator intelegeti si sunteti de acord cu urmatoarele responsabilitati:

 • sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra, asa cum este cerut de formularul de inregistrare atunci cand este cazul;
 • sa mentineti si sa actualizati, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete.

Totodata, va asumati obligativitatea de a va abtine de la comiterea urmatoarelor fapte:

 • sa nu publicati materiale care contin virusi sau alte programe cu intentia de a dauna acest sistem cat si orice alt sistem sau informatie;
 • sa nu publicati material cu drept de autor, daca nu sunteti autorul sau prin incalcarea prevederilor drepturilor de autor, in situatia in care nu aveti permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;
 • sa nu publicati materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridica, materiale ori informatii interzise de prevederile legale in vigoare;
 • sa nu publicati o imagine sau o afirmatie care contravine normelor legale in vigoare incidente.

Accesand formularul de inregistrare prin care va transmiteti datele dumneavoastre personale in vederea participarii la diverse actiuni (de informare, promotionale, publicitare, etc) organizate de catre Autor declarati ca sunteti de acord cu urmatoarele:

 1. ca datele personale solicitate sa fie colectate, stocate si prelucrate de catre Autor,
 2. datele personale sa fie utilizate pe perioada nedeterminata, precum si in vederea unor contactari ulterioare;
 3. sa primiti din partea www.birocratica.ro diverse materiale publicitare, de informare, propuneri si invitatii de participare la diverse activitati, precum si diverse obiecte, produse si/sau mostre de produse, serviciul de tip newsletter (primeste noutati prin email), iar modalitatea de dezabonare este extrem de facila si prezenta la finalul fiecarui email primit prin acest serviciu. Toate operatiunile sunt conforme cu Legea 365/2002 privind comertul electronic, cu modificarile sale ulterioare.

Comunicari

Utilizatorii Site-ului pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observatii cu privire la continutul si structura Site-ului, respectiv pot adresa intrebari cu exceptia mesajelor cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care sa afecteze viata privata, drepturile de proprietate intelectuala, ale birocratica.ro sau ale unor terte parti, si care nu contin virusi sau alte elemente ce ar putea dauna sistemelor birocratica.ro, deruleaza campanii politice / electorale, solicitari comerciale, scrisori in lant, mailinguri de masa, sau orice alta forma de spam. Nu puteti folosi o adresa de e-mail falsa sau sa impersonati o alta persoana sau entitate. birocratica.ro isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a indeparta sau edita o astfel de informatie transmisa.

Politica de confidentialitate

SC BBU NET SRL respecta si incearca sa protejeze dreptul la intimitate si viata privata a utilizatorilor site-ului sau. In acest sens, colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane fizice care viziteaza acest site este facuta in conformitate cu Legea nr. 677/2001 privind protectia datelor cu caracter personal. De aceea depunem intregul efort necesar pentru a ne asigura ca informatiile pe care dumneavoastra le introduceti in baza noastra de date sunt folosite numai in scopurile pe care dumneavoastra le aveti in vedere.

Aceasta politica defineste informatiile pe care SC BBU NET SRL le poate colecta si modul in care aceste informatii pot fi procesate. Acest document va ofera si instructiuni in cazul in care nu doriti ca datele dumneavoastra cu caracter personal sa fie colectate sau diseminate atunci cind vizitati site-urile SC BBU NET SRL

SC BBU NET SRL are desemnata persoana responsabila cu protectia datelor la ANSPDCP.

Nota de informare privind protectia datelor cu caracter personal

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice SC BBU NET SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Scopul colectarii datelor este de a asigura utilizatorilor serviciilor oferite pe site-ul nostru informatii si servicii de cea mai buna calitate, precum si servicii de marketing, reclama si publicitate.

Datele pe care le prelucram sunt doar cele oferite de dvs. Eventualul refuz al dvs. de a ne oferi datele solicitate determina imposibilitatea noastra de a va oferi serviciile solicitate. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre SC BBU NET SRL si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: partenerii contractuali ai operatorului, furnizorii de servicii si bunuri, societati bancare, autoritatile publice, numai in cazul in care acestea o cer pentru derularea unui act administrativ sau de justitie.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul la informare (art.12), dreptul de acces la date (art.13), dreptul de interventie asupra datelor (art.14) si dreptul de opozitie (art. 15) precum si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor conform Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a directivei 95/46/CE. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata prin formularul de contact sau prin posta pe adresa societatii noastre. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Eventuala inregistrare a dvs. pe site-urile gestionate de SC BBU NET SRL presupune luarea la cunostinta a drepturilor mai sus mentionate si acordul ca datele personale sa fie folosite de catre SC BBU NET SRL, in scopuri de marketing si publicitate .

Dezvaluirea si transmiterea informatiilor cu caracter personal

SC BBU NET SRL nu va transmite (prin vanzare sau inchiriere) catre terte parti informatiile dvs. cu caracter personal.

SC BBU NET SRL poate, totusi, transmite informatii cu caracter personal colectate de la dvs. tertilor si nu este raspunzatoare pentru transmiterea datelor dvs. tertilor in urmatoarele cazuri:

 • daca transmiterea s-a facut cu acordul dvs.;
 • daca este necesara transmiterea unor informatii in vederea furnizarii produselor si serviciilor solicitate de dvs.;
 • daca date cu caracter personal care sunt furnizate in mod voluntar in sesiuni de discutii (chat), schimburi de mesaje electronice, forumuri de discutii, comentarii, sau altele asemenea ce se desfasoara pe acest site ar putea fi folosite de terti pentru a genera/transmite mesaje nesolicitate;
 • in cazul in care informatia e necesara partenerilor SC BBU NET SRL pentru imbunatatirea sau facilitarea unor servicii sau produse solicitate de dvs. Companiile partenere au dreptul de a utiliza datele cu caracter personal furnizate direct de SC BBU NET SRL doar in masura in care este necesara asistenta lor;
 • putem transmite informatii cu caracter personal autoritatilor sau institutiilor publice conform prevederilor legale sau bunei-credinte daca:
  1. e prevazut intr-o dispozitie legala;
  2. protejeaza drepturile companiei SC BBU NET SRL sau companiilor partenere;
  3. previne o infractiune sau protejeaza siguranta nationala;
  4. protejeaza siguranta individului sau siguranta publica;
  5. aceste informatii sunt necesare in vederea rezolvarii diferitelor situatii.
 • in cazul in care activitatile dvs. contravin termenilor si conditiilor statuate de SC BBU NET SRL, sau a instructiunilor pentru utilizarea anumitor produse si servicii;
 • in cazul in care SC BBU NET SRL fuzioneaza sau e achizitionata total sau partial de o alta companie si baza de date e transferata noului operator. In cazul in care SC BBU NET SRL devine insolvabila, voluntar sau involuntar, prin lichidatorul, administratorul sau cumparatorul baza de date poate fi vanduta, autorizata, tranzactionata doar cu acordul instantei. In cazul in care vor aparea situatii mentionate mai sus veti fi anuntati prin e-mail sau printr-un anunt postat pe site.

Informatii suplimentare care se colecteaza automat

In anumite situatii, SC BBU NET SRL poate colecta in mod automat (deci nu prin inregistrare voluntara) informatii cu caracter tehnic si nu datele de identificare ale utilizatorului, in momentul accesarii unui site al SC BBU NET SRL. Acest tip de informatie tehnica poate fi, dar nu se reduce la: tipul de browser Internet folosit, sistemul de operare al computerului personal folosite de utilizator sau denumirea domeniului sau a gazdei domeniului din care utilizatorul s-a conectat la site-urile SC BBU NET SRL

Informatii stocate automat de computerul dumneavoastra

Cookies

Un cookie este o informatie pusa pe calculatorul unui utilizator care identifica informatii despre acel user. birocratica.ro alaturi de partenerii sai (de exemplu, Google, AdWords) foloseste cookie-uri pentru a va oferi o navigare cat mai fluida pe site si pentru a urmari / memora preferintele vizitatorilor, cu scop statistic, pentru a informa, a optimiza si a difuza anunturi /reclame in functie de vizitele anterioare efectuate de un utilizator pe site.

Utilizatorii au optiunea de a seta browserul astfel incat sa respinga cookies, click aici pentru dezactivarea acestora. Dar atentie, dezactivarea de cookies va avea un impact negativ asupra navigarii pe site-ul nostru, de ex. nu veti putea vizualiza anumite imagini / accesa anumite optiuni/facillitati.

Publicitate

birocratica.ro difuzeaza anunturi grafice, care apar ca imagini, animatie sau video, anunturi text, care apar sub forma de link-uri text prin intermediul unei companii externe, ce permite afisarea reclamelor pe site. Aceste reclame ar putea folosi informatii (care nu includ numele, adresa, emailul sau numarul de telefon) despre vizitele utilizatorilor pe www.www.birocratica.ro.com si pe alte site-uri, pentru a oferi reclame despre promotii / locuri / bunuri si servicii din aria de interes a acestora.

Partenerii birocratica.ro, precum Google si platforma de difuzare a reclamelor AdOcean, folosesc astfel de cookie-uri pentru filtrarea informatiei afisate, in functie de vizitele anterioare realizate pe birocratica.ro sau pe alte site-uri. Pentru mai multe informatii vizitati urmatorul link Politica reclamelor Google.

SC BBU NET SRL ofera posibilitatea utilizatorilor site-urilor sale de a trimite comentarii, intrebari si sugestii. Orice informatie care este trimisa prin intermediul formularelor de contact va fi folosita tinand cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al persoanelor.

Modificari ale politicii de confidentialitate

Daca consideram ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina pentru a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam. Daca aveti intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate va rugam sa ne scrieti prin formularul de contact sau la sediul nostru:

SC BBU NET SRL – Com. Moldovenesti, nr. 635, Județ Cluj, inregistrat la Registrul Comertului sub nr. J12/740/2016 , CUI 35685950 Email: bbunetsrl@yahoo.com.

Legislatie

Termenii de utilizare se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul SC BBU NET SRL. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca competenta de la sediul SC BBU NET SRL.