SC SECTRA SRL Office

Cursuri formare profesionala
  • 251 vizualizari

Despre SC SECTRA SRL Office

Cursuri de formare profesionala:

In domeniul securitatii private:
-Evaluator de risc la securitatea fizica
-Proiectant sisteme de secuitate
-Inginer sisteme de securitate
-Tehnician pentru sisteme de detectie, supraveghere video si control acces
-Manager de securitate

In domeniul securitatii informatiei:
-Responsabil cu protectia datelor cu caracter personal (DPO - - - GDPR)
-Managementul securitatii informatiilor
-Business Continuity & Disaster Recovery

In domeniul dezvoltarii personale:
-Specialist in activitatea de Coaching
- Antreprenor

Istoric - Din 2009 Sectra se ocupa de formarea profesionala a adultilor prin programe de specializare autorizate de catre Ministerul Muncii si Justitiei Sociale, IGPR (Inspectoratul General al Politiei Romane) si IGSU (Inspectoratul General al Situatiilor de Urgenta).  Activitatea a inceput prin cursuri de formare în domeniul securitatii si a sistemelor de securitate, unde experienta acumulata în securitate fizica de catre  fondatori, timp de  peste 35 de ani, s-a transferat cursantilor, numarul acestora ajungand la cateva mii.

Viziune - Dezvoltarea personala prin dobandirea continua de competente sta la baza evolutiei societatii. De aceea ne propunem sa devenim unul dintre cele mai importante centre de instruire din Transilvania, iar modul prin care am decis sa dobandim acest statut este adaptarea continua la nevoile cotidianului.

Misiunea noastra este sa formam profesionisti competenti si performanti, cu cunostinte si deprinderi specifice domeniilor în care activeaza, cu o flexibilitate sporita, care sa se integreze cu succes în contextul socio-economic contemporan european.  Calitatea ne caracterizeaza, formarea profesionala este sustinuta de traineri cu un nivel înalt de pregatire, materiale de calitate si conditii exceptionale de desfasurare.

Oferim 

Calitate - programe de formare profesionala acreditate, sustinute de specialisti cu experienta în domeniu, in spatii cu dotari adecvate si complete.
Actualitate - programe de formare profesionala continua pentru mentinerea si ridicarea nivelului pregatirii si competitivitatii.
Dezvoltare - cursuri de dezvoltare personala, de initiere si chiar cursuri practice care completeaza nevoia de cunoastere neacoperita de sistemele universale.
Diversitate - cursuri de initiere si completare a cunostintelor necesare in domenii diferite si la niveluri potrivite tuturor.

Specialties

  • Business coach si coach personal
  • Consultanţi resurse umane
  • Formatori de personal
  • Trainer personal

0  Review(s)

Lasa o recenzie

Please Login To add Review

Intrebari

Inca nu sunt raspunsuri