Q.OXANIQUE

Laserul care activează celule stem
  • 568 vizualizari

Despre Q.OXANIQUE

Ozonoterapia - un tratament revolutionar, cu efecte pe termen lung si actiuni vindecatoare remarcabile pentru mai mult de 280 de boli diferite. Tratamentul cu ozon este un tratament natural şi nu unul farmaceutic, nu dezvolta reactii adverse, nu genereaza alergii sau intolerante, iar riscul terapeutic este (aproape) inexistent.

O SOLUTIE MEDICALA INOVATOARE, FARA RISCURI SAU EFECTE SECUNDARE
Ozonoterapia sau tratamentul cu ozon medical este o tehnica medicala ce permite regenerarea organica prin reparatia facuta din interior spre exterior. Eficienta terapeutica ridicata a unei asemenea terapii se datoreaza abilitatii ozonului de a influenta numeroase fatete ale proceselor patogene:

1. – actiunea anti-inflamatorie a ozonului se explica prin capacitatea sa de a bloca sinteza acelor substante ce intretin inflamatia in tesuturi;
2. – ozonul produce o oxigenare masiva in tesuturi, fiind cunoscut faptul ca durerea apare doar in tesuturile neoxigenate; oxigenarea, la rindul ei, intensifica procesele metabolice din asemenea tesuturi;
3. – din punct de vedere electro-fiziologic, ozonul este un antagonist natural al durerii; prin eliberarea formelor active de oxigen, se re-echilibreaza raportul cationic-anionic din membranele celulare;
4. – ozonul stimuleaza mecanismele reparatorii din tesuturi, prin activarea fibroblastilor (celule ale tesutului conjunctiv care participa la sinteza colagenului);
5. – ozonul are si o actiune modulatorie asupra sistemelor pro- si antioxidante din organism;
6. – in final, ozonul medical poate produce o ameliorare a circulatiei sangvine periferice prin cresterea micro-circulatiei, fluidificarea singelui, cresterea elasticitatii eritrocitelor cit si actiunii sale miorelaxante.


Ce afectiuni se pot trata?

Foarte multe. Afectiuni reumatologice de tipul artrozelor (coxartroze, gonartroze, spondiloartroze, artroze ale articulatiilor mici), discopatiilor, herniilor de disc vertebral, afectiunilor inflamatorii ale articulatiilor, tendinitelor, bursitelor, fibromialgiilor sau contracturilor musculare.
Se mai poate trata stresul, oboseala cronica si migrenele, otitele sau sinuzitele, candidozele, dermatitele si dermatozele de orice fel, ranile deschise sau infectate, escarele de decubit, herpes-ul zoster si psoriazis-ul, ciroza hepatica sau nodulii mamari, hemoroizii, osteomielita, hipertensiunea arteriala, diabetul zaharat sau astmul bronsic, obezitatea, etc. ... altfel spus, un numar de peste 280 de boli sau patologii diferite ce pot fi tratate pe aceasta cale !

De ce o asemenea terapie?

In primul rind pentru ca ozonoterapia este o tehnica inovatoare ce urmareste rezolvarea bolii in profunzime, si nu doar a efectelor ei superficiale.
Toate tratamentele cu ozon se desfasoara conform unor protocoale stricte de lucru, cu doze si concentratii extrem de precise, fapt care exclude orice posibilitate de eroare terapeutica.
Ozonoterapia este un tratament natural si nu unul farmaceutic, nu dezvolta reactii adverse, nu genereaza alergii sau intolerante, si - extrem de important, riscul terapeutic este (aproape) inexistent.

SE ACCEPTA SI PLATA IN RATE

…si nu uita sa intrebi cum poti obtine un tratament
GRATUIT !

Pentru mai multe detalii, ia legatura cu noi ca sa vedem daca te putem ajuta
Centrul de Ozonoterapie Targoviste
membru cu drepturi depline al Societatii Stiintifice Romane de Ozono-Oxigenoterapie | Ordinului Practicienilor de Medicina Complementara si Alternativa | Asociatiei Medicale Romane | Societatii Europene de Ozonoterapie

adresa postala: str. Dr. Marinoiu, nr. 15A, Targoviste, Dambovita
telefon: 0245 - 217837
fax: 0345 - 810578
mobil: 0769 - 606620
email: ozon.oxigen@gmail.com

de luni pina vineri, intre orele 9:00 – 17:00

Specialties

  • Medicina muncii

Presentation Video

0  Review(s)

Lasa o recenzie

Please Login To add Review

Intrebari

Inca nu sunt raspunsuri