Connie Larkin

Author, Executive Coach, PhotoReading® Instructor
  • 718 vizualizari

Despre Connie Larkin

DESPRE MINE:
Voi incepe cu un citat din carte: “Nu aveam gânduri despre viitor, nu aveam gânduri despre trecut, nu aveam griji, incriminări sau calcule de vreun fel. Nu era nimic altceva în afară de ACUM. Ce fericire! În biografia sa, Werner scrie despre această stare astfel: ‘Pentru a fi satisfăcut, pentru a te extinde, mai întâi trebuie să fii unde ești, și să faci ceea ce faci – indiferent unde ești și indiferent ce faci.’ Trăiam acea experiență. Trecutul îmi dispăruse complet – complet în sensul în care puteam să spun povestea, dar foarte schițat, și nu aveam niciun interes în a-mi petrece chiar și un moment din viață uitându-mă la ea. Nu știu cum este să îți amintești vieți trecute, dar ăsta a fost gândul cu care am asociat ce mi se întâmpla. Era ca o viață trecută în care nu eram interesată de nici un fel.”
M-am născut în București, România. M-am trezit la viață în luna iulie 1983, la Tel Aviv, când am participat la prezentarea unui curs care se chema Est Training.
ACUM:
Îmi trăiesc viața cu pasiune, într-un constant dans cu prezentul; cele mai dătătoare de putere relații, pentru mine, sunt acelea bazate pe respect, în care oamenii aud și sunt angajați în mod autentic la evoluție; în acele relații înfloresc, mi se contribuie și eu contribui la rândul meu.
CE LUCREZ:
Mă exprim cel mai bine fiind Coach, Executive Coach, Trainer, Instuctor de PhotoReading, și orice altceva care are de-a face cu educația ontologică, libertatea de a fi, accesarea propriului potențial și autenticitatea.
CINE SUNT:
În limbajul de posibilitate pe care l-am adoptat din 1983 ca fiind singurul limbaj - pentru mine - care onorează cel mai mult ființa umană, eu sunt cine spun că sunt. Cine spun că sunt este orice posibilitate de a fi care mă inspiră.SERVICII:
Coaching
Pentru mine coaching-ul ontologic este singurul coaching care, pe lângă faptul că produce rezultate instant și de lungă durată, ajută la conștientizarea de automatisme ascunse, automatisme care sabotează orice tentativă de succes semnificativ. După fiecare ședință persoana își lărgește conștiența și ajunge să adopte un stil de a trăi autentic, plin de beneficii atât pentru ea cât și pentru cei jurul său.
     Tipuri de coaching:
1. Life Coaching - Coaching-ul este o conversație foarte specială. Acest tip de conversație lasă cealaltă persoană într-un “alt spațiu”; acest fenomen de “mutare” a unei persoane în “alt spatiu” se întâmplă printr-un “shift”/schimbare de percepție. Limitările pe care le avem în viața noastră se datorează percepțiilor și ființele umane POT să își schimbe percepția.
2. Executive Coaching- 'Executive Coaching' este să faci coaching cu …. 'Executives'. În cele din urmă, indiferent dacă faci coaching cu președintele unei țări (nu ar strica!), guvernanți la orice nivel, doctori, ingineri, antreprenori, milionari sau miliardari, sportivi, cosmonauți, femei casnice, studenți, pensionari, persoane divorțate, persoane cu handicap, șomeri, etc. fundamentul coaching-ului este același: ontologic.CURSURI:Curs PhotoReading ®
Cursul de PhotoReading depășește in rezultate orice curs de citire rapidă,
Înveți de cel puțin 10 ori mai repede în orice domeniu te interesează, inclusiv o limbă străină.
Poți ajunge să fotocitești cu o viteză de minimum 25.000 cuvinte/minut;
Înveți cu ușurință și bucurie de zece ori mai repede;
Înveți o limbă străină la nivel conversațional în doar trei luni și jumătate;
Extragi esențialul dintr-un material scris în timp record;
Accesezi creativitatea, inventivitatea și geniul din tine.TimeMaster
TimeMaster este un curs care se adresează tuturor celor ce vor să descopere că scuza „Nu Am Timp” este o minciună, și să fie stăpâni pe viețile lor
Ai mai mult timp de calitate pentru familia ta;
O creștere semnificativă în productivitate;
Ai un sistem care îți redă controlul asupra propriei vieți;
Te eliberezi de stările de copleșire, anxietate și a lipsei de putere;
Realizezi care sunt obstacolele din calea împlinirii tale;
Primești o metodă eficientă de abordare și soluționare a sarcinilor.Workshop-ul De Citire Rapidă
În doar două-trei ore participanții la acest workshop vor învăța să intre în starea mentală ideală pentru o înțelegere mai bună a materialului pe care îl citesc, și își vor crește viteza de citire de cel puțin două ori.
Tehnicile acestea au fost definite și utilizate de către Paul Scheele în cursul său de PhotoReading®, și absolut oricine le poate folosi cu rezultate extraordinare. Cu cât vor fi mai practicate, cu atât vor da rezultate mai bune.
Tot ce este necesar pentru cei care vor alege să participe la workshop este INTENȚIA de a lucra, DESCHIDEREA de a auzi ceva nou și diferit, o carte, o foaie de hârtie și un pix.
Înveți bazele citirii rapide, pornind de la tehnici folosite în cadrul Cursului de PhotoReading®;
Îți accesezi capacitatea naturală de asimilare rapidă a informației;
Aflii cum examenele îți vor părea mai ușoare, iar notele tale vor fi mai mari;
Înveți să intri în starea mentală ideală, ori de câte ori vrei sa citești/înveți ceva.Curs Relatii
În șase ore are loc o călătorie în cunoaștere de o așa manieră, încât cei care participă cu adevărat au șansa să rezolve două lucruri majore în viață:
1) Descoperirea barierei celei mai mari care îi oprește să aibe relații funcționale;
2) Rezolvarea unei relații nefuncționale printr-o tehnică care, aplicată apoi în orice altă relație, poate produce rezultatele dorite.
Cele mai vizate relații de acest curs sunt: relații cu persoane dificile, relații cu superiori sau șefi, relații cu subalterni, relații cu echipe, parteneri de viață, copii, și chiar relația cu tine însuți.
Descoperi abilitatea de a rezolva orice conflict care apare în orice tip de relație;
Înveți să fii prezent la ce se întâmplă cu adevărat în relațiile tale și cum să creezi raport instant cu orice persoană te întâlnești;
Afli ce anume stă la baza carismei, cum poți fi o persoană carismatică;
Descoperi cauza adevarată a relațiilor nefuncționale pe care le ai și cum poți să o înlături;
Identificarea și eliberarea de convingeri limitative în ceea ce privesc relațiile cu ceilalți; revizuirea și îmbunătățirea relației cu tine însuți;
Libertate, satisfacție în toate relațiile care contează pentru tine.

Specialties

  • Business coach si coach personal
  • Consultant dezvoltare organizaţională
  • Consultanţi resurse umane
  • Formatori de personal
  • Trainer personal

Presentation Video

Photo Gallery

0  Review(s)

Lasa o recenzie

Please Login To add Review

Intrebari

Inca nu sunt raspunsuri