ȘTEFAN NICOLE-SORANDA

  • 577 vizualizari

Despre ȘTEFAN NICOLE-SORANDA

Membru al Baroului Ilfov începând cu data de 01.02.2004 / 706 - 02.02.04 (numărul deciziei de intrare în barou), exercitându-mi activitatea în calitate de avocat definitiv Titular în Cabinet individual, cu drept de a pune concluzii la toate instanțele

Avocat titular al Cabinetului de Avocat Stefan  Nicole Soranda cu sediul in Com. Afumati, str. Negropontes nr. 79, jud. Ilfov.

Masterand in domeniul drept civil si drept procesual civil aprofundat.

Membru fondator al Asociatiei pentru Dialog si Solidaritate a Avocatilor si al Asociatiei pentru Management Strategic si Lobby.

Avocat, formator si expert in prevenirea si combaterea coruptiei, activitatea sa consta in acordarea consultantei in prevenirea faptelor de natura penala, in special in sfera infractiunilor economice si a infractiunilor de coruptie, activitate bazata pe efectuarea unei analize legale, intocmirea unor opinii de specialitate, asistarea si reprezentarea clientilor in proceduri judiciare si extrajudiciare la nivelul tuturor instantelor judecatoresti a si unitatilor de Parchet din Romania. 

 Asistare si reprezentare in cadrul activitatii de inspectie fiscala, redactarea punctelor de vedere atat din punct de vedere fiscal cat si penal, declansare contestatii impotriva actelor administrative ale autoritatii emitente, asistare si reprezentare in litigiile declansate in urma activitatii de inspectie fiscala.

Specialties

  • Avocaţi
  • Consilieri juridici

0  Review(s)

Lasa o recenzie

Please Login To add Review

Intrebari

Inca nu sunt raspunsuri