Av. Predut Marius Catalin

MCP Cabinet avocati
  • 272 vizualizari

Despre Av. Predut Marius Catalin

Marius-Cătălin Preduţ, avocat, membru al Baroului București, este fondatorul şi coordonatorul MCP© Cabinet avocaţi (www.mcp-avocati.ro), specializat, încă de la înfiinţare, în domeniul relaţiilor de muncă şi comerciale, precum şi, ulterior, în domeniul protecţiei datelor personale, a drepturilor de autor şi a vieții private. Activitatea profesională a fost dedicată, în calitate de avocat titular, numeroaselor cauze, litigii şi ample proiecte subsumate relaţiilor de muncă, în general, precum şi studiilor, articolelor şi cercetărilor publicate în mediile de specialitate ori susţinute în cadrul a diferite reuniuni ştiinţifice.
Astfel, Marius-Cătălin Preduţ a contribuit substanţial şi constant la crearea unei jurisprudenţe originale, inclusiv de natură constituţională; la identificarea, prezentarea şi implementarea de soluţii practice pentru buna derulare a relaţiilor de muncă, în contextul trasformărilor socio-economice continue; precum şi la formarea de avocaţi şi specialişti în dreptul muncii.
Fondat în anul 2008, Cabinetul de avocatură "Marius-Cătălin Preduţ" (MCP - Cabinet avocaţi), oferă servicii de avocatură specializate, adaptate nevoilor persoanelor fizice şi juridice.
Cabinetul este format dintr-o echipă experimentată de avocaţi şi are stabilite colaborări strânse cu alţi profesionişti ai dreptului (notari publici, executori judecătoreşti, experţi judiciari ş.a.), în scopul rezolvării complete a cauzelor încredinţate.
Tel. : 0722.415.993
Blog: Avocat Preduţ
Email: avocatpredut@gmail.com

Limbi straine

Specialties

  • Avocaţi

Photo Gallery

0  Review(s)

Lasa o recenzie

Please Login To add Review

Intrebari

Inca nu sunt raspunsuri