TOPOCAD SRL

Servicii complete topografice
  • 171 vizualizari

Despre TOPOCAD SRL

Topocad Srl este o societate comerciala cu capital integral romanesc care activeaza preponderent in domeniile proiectarii in constructii civile, industriale si agrozootehnice, precum si in topografie inginereasca, cadastru, geodezie si cartografie.

Topocad S.R.L. a fost infintata in anul 2000 si autorizata de ANCPI din anul 2005 sa efectueze lucrari cadastrale in domeniul cadastrului, geodeziei si cartografiei.

In perioada care s-a scurs societatea a acumulat o inpresionanta experienta din domeniile sale de activitate concretizate in bogatul sau portofoliu de lucrari, participand la realizarea mai multor proiecte:
-In domeniul constructiior civile, industriale si agrozootehnice.

Am proiectat Hale industriale, sedii de firma, showroom-uri, spatii comerciale, baze sportive, drumuri comunale si de incinta, retele de alimentare cu apa si de canalizare a localitatilor, elaborare de P.U.D, P.U.Z si P.U.G.;

-In domeniul cadastrului imobiliar am efectuat lucari cadastrale cum ar fi:dezlipiri de parcele, unificari de parcele, edificari de constructii in cartea funciara, apartamentari de case si blocuri, compartimentare de hale, releveele constructiilor, planuri cotate, intabulari de parcele cadastrale din titlurile de proprietate primite la Legea18/1991, scoaterea terenului din circuitul agricol, studii topografice pentru elaborarea P.U.D, P.U.Z, P.U.G., trasare amplasamentelor proiectelor de constructii in teren, studiu topografic pentru intocmirea proiectului tehnic de constructie a drumurilor, retelelor de alimentare cu apa si canalizare, topografie inginereasca.

-In domeniu juridic expertize extrajudiciare, consultanta de carte funciara, e.t.c.

Acest portofoliu de lucrari este rezultatul profesionalismului si competentei noastre, care a fost dublat de seriozitatea si increderea aratata de partenerii nostri de-a lungul timpului.

TOPOCAD S.R.L. detine un impresionant portofoliu de clienti, din care mentionam: DINUINSTAL S.R.L., MARK DEVELOPMENT S.R.L., ICM TIMIS S.A, CARPATAIR S.A., AEROPORTUL INTERNATIONAL TRAIAN VUIA TIMISOARA,  PRIMARIA GHIRODA, PRIMARIA SANDRA, PRIMARIA CHEVERESU MARE, PRIMARIA SACALAZ, PRIMARIA SACOSU TURCESC, PRORED S.R.L., LOCATELI-LEMA S.R.L., TACORUIS S.R.L., CONFORT S.A., D&T INDUSTRIAL EQUIPAMENT S.A, CASAINVEST S.R.L., SEARCH CORPORATION, MONROVIA IMPEX S.R.L., LACASA S.R.L., HAIGHPLAN S.R.L., ACELLUM S.R.L., ROMPETROL DOWNSTREAM S.R.L., etc.

TOPOCAD-CONSULTING S.R.L este o societate profesionala de consiliere juridica pentru societati, infintata in anul 2004 si care este afiliata la Colegiul consilierilor juridici Timis membra a Uniunii consilierilor juridici din Romania.

De cand s-a infintat a dobandit o bogata experienta juridica atat in ceea ce priveste consilierea de zi cu zi a activitatii, cat si reprezentarea in instanta pentru rezolvarea litigilor.

TOPOCAD-CONSULTING S.R.L. detine un important portofoliu de clienti cum ar fi Biserica Reformata Dumbravita, Biserica Romano-Catolica Dumbravita, Scoala Generala Dumbravita, Hotel EUROHOTEL, S.C. COOL BUSSINES S.R.L., etc.

Specialties

  • Avize şi autorizaţii construcţie
  • Consultanţi tehnici
  • Proiectanţi
  • Topografie şi cadastru

0  Review(s)

Lasa o recenzie

Please Login To add Review

Intrebari

Inca nu sunt raspunsuri