MNL SECURITY

Proiectare curenti slabi si instalare
 • 114 vizualizari

Despre MNL SECURITY

Securitatea proprietății, particulare sau de stat, reprezintă o problemă de mare însemnătate atât pentru fiecare persoana in parte, cât şi pentru întreaga societate. O soluţie eficientă pentru a-i descuraja pe infractori în acțiunile lor de a a-si însuși bunurile ce vă aparțin, este aceea de a apela cu toata încrederea la sistemele de securitate performante puse la dispoziţie de compania noastră.
O investiţie într-un sistem de securitate vă protejează atât viaţa, cât şi bunurile acumulate de-a lungul timpului.
Experiența a demonstrat că pentru alegerea unui sistem de securitate cu adevărat eficient, nu preţul reprezintă criteriul principal. De multe ori un preţ mic poate ascunde o calitate îndoielnică a sistemului sau un montaj necorespunzător din punct de vedere tehnic.
Înființată în anul 2012, pe bază de capital integral privat, MNL Project Security este acea companie proactivă care activează pe piața serviciilor integrate de securitate în care îşi desfăşoară activitatea angajați tineri, entuziaști, determinați si experimentați ce formează o echipă serioasă, muncitoare şi care garantează reușita tuturor proiectelor în care se implică.
Echipa tehnică este formată dintr-un nucleu de specialiști cu numeroase certificări dobândite în segmentul sistemelor de securitate.


PROIECTE TEHNICE CURENTI SLABI
În implementarea sistemelor de securitate, un rol important îl deţine elaborarea proiectelor de curenţi slabi, utilizând în acest scop componente sau accesorii periferice.Specialiştii nostri, ingineri şi tehnicieni cu experienţă, vin în ajutorul dumneavoastră prin adaptarea proiectelor sistemelor tehnice şi a designului, astfel încât lucrările executate de noi să satisfacă conceptul de securitate în ceea ce priveşte: detecţia la efracţie, detectia la incendiu, sistemele de supraveghere video, control-acces etc.

MNL Project Security realizează:

 • Proiecte  pentru implementarea sistemelor anti-incendiu şi detecție incendiu

 • Proiecte  pentru implementarea sistemelor CCTV (supraveghere video)

 • Sisteme anti-efracție (alarmare)

 • Sisteme de sonorizare şi adresare publică

 • Sisteme de conferință şi teleconferinţă

 • Sisteme voce-date.


MNL Project Security beneficiază de certificările necesare instalării şi punerii în funcțiune a sistemelor, bazându-se pe pregătirea continuă şi experiența echipei de ingineri şi tehnicieni.

Prezenţa echipei în șantiere beneficiază de utilizarea celor mai adecvate echipamente de protecție, aparatură şi mijloace de lucru de înaltă performanţă, mijloace de transport eficiente dar şi proceduri de calitate, protecția muncii, securitate informațională.

Echipamentele de lucru şi aparatura în procesul muncii (simulatoare flacără, kituri testare gaze, aparatură de masură mărimi electrice şi parametri tehnologici portabila, echipamente comunicații, detectoare trasee, etc.) conferă echipelor MNL Project Security capacitatea de a garanta menținerea la cote înalte a funcţionalităţii sistemelor şi aplicațiilor.

MENTENANTA:

MNL Project Security vă oferă posibilitatea încheieri unui contract de mentenanță pentru sistemele de securitate de care dispuneți, chiar dacă nu se mai află în garanție, contract obligatoriu pentru societățile comerciale, aşa cum prevede  HG.301/2012.

Bazându-se pe o pregătire teoretică şi practică fundamentată în ani de experienţă, inginerii şi tehnicienii MNL Project Security îşi desfăşoară activitatea pe conceptul mentenanţei preventive şi corective.

Neefectuarea mentenanţei periodice la sistemul de detecţie la efracţie ridică pentru afacerea dumneavoastră atât probleme de natură tehnică, cât şi probleme de natură legală:Specialties

 • Auditori energetici
 • Avize şi autorizaţii construcţie
 • Consultanţi tehnici
 • Proiectanţi

0  Review(s)

Lasa o recenzie

Please Login To add Review

Intrebari

Inca nu sunt raspunsuri