Trusted Advisor Ioana Arsenie

Consultanta Strategica si Financiara
  • 267 vizualizari

Despre Trusted Advisor Ioana Arsenie

Din anul 2000 am o experienta in domeniul consultantei financiare, fiscale si de management, din care in ultimii aproape zece ani am fost director financiar si manager responsabil de operational si strategie in cadrul unei companii multinationale, prezente pe piata din Romania.
Am lucrat in Romania, dar am coordonat financiar si strategic mai multe proiecte in tari din regiunea noastra, precum Turcia, Grecia, Republica Moldova si Ucraina.
In cei 16 ani de activitate, datorita diversitatii activitatii de consultanta desfasurate, am avut oportunitatea sa cunosc si sa lucrez cu clienti din multe industrii, acestea variind de la productie si comert pana la servicii.ANTREPRENORI
Contribuim la atingerea obiectivelor de afaceri pe care le aveti, respectiv la cresterea rezultatelor financiare, prin cresterea clientelei si/sau optimizarea costurilor.

CORPORATII
Lucram alaturi de directorii dumneavoastra, pentru realizarea obiectivelor de afaceri pe care le aveti, respectiv cresterea rezultatelor financiare, a performantei angajatilor si a guvernantei din cadrul corporatiei pe care o reprezentati.

CONTABILITATE
Suntem o echipa de contabilitate mobila, in serviciul antreprenorilor. Ne diferentiem prin faptul ca FACEM CONTABILITATEA SA LUCREZE PENTRU AFACEREA DVS!
Specialties

  • Analişti financiari
  • Consultanţi fiscali
  • Contabili
  • Experţi contabili
  • Firma de contabilitate

0  Review(s)

Lasa o recenzie

Please Login To add Review

Intrebari

Inca nu sunt raspunsuri