EXPERT CONTROL

  • 97 vizualizari

Despre EXPERT CONTROL

Am pornit in anul 2014, cu o echipa plina de profesionalism, prompta in efectuarea serviciilor si dedicata clientilor. Tot atunci am creat si http://www.expertcontrol.ro/ unde ne-am dezvoltat si prezentat cele mai bune servicii.
Am crescut in dezvoltarea noastra, datorita recomandarilor oferite de la clientii nostri multumiti de serviciile furnizate de noi.
Pe noi ne intereseaza in primul rand sa stam aproape clientului atunci cand el are nevoie!
Ne intereseaza, sa ii oferim sprijin, consultanta, solutii si idei in toate problemele pe care le are, pentru a reusi impreuna sa crestem afacerea! Venim cu solutii integrate, venim chiar si cu promovare web si web-design.
Asiguram serviciile in Targu Jiu, Gorj, Ramnicu Valcea, Dolj si de asemenea in toata tara.
Suntem conectati la toate noutatile legislative si participam la conferinte nationale pentru a avea cunostiinta de ultimele spete din domeniul fiscal.
Oferim toata gama de servicii de contabilitate pentru toate domeniile economice, oferim consultanta fiscala, intocmim si accesam fonduri europene, intocmim si depunem dosar SEAP, obtinem formular A1, efectuam rambursari de TVA, inscriem la cerere firmele ca platitoare de TVA, intocmim expertize contabile si fiscale.

Obtinere formular A1
ExpertControl obtine formularul A1 in timp util, astfel ca dumneavoastra sa puteti detasa salariatii in tarile din UE, facand astfel dovada ca sunt asigurati in sistemul de pensii national, fara a avea acolo nevoie de alte calificari.

Contabilitate Amazon - Comert on-line
Esti la inceput de drum in vanzarea pe Amazon sau in comertul on-line? Ai deja foarte multe probleme cu vanzarea produselor pe Amazon? Apeleaza la noi ca sa-ti tinem contabilitatea si bonus sa-ti oferim sfaturi, din vanzarea pe Amazon, pe care noi le-am invatat ca seller!

Evaluam riscul fiscal
Fiscul selecteaza contribuabilii pentru inspectia fiscala pe baza unei analize de risc, fiind un proces de evaluare permanent, astfel incat si criteriile pot fi schimbate pe parcurs. Apeland la ExpertControl veti putea folosi experienta acumulata de noi gasind cea mai buna solutie de a nu prezenta risc fiscal!

Evaluari mobiliare si imobiliare
Pentru a beneficia de valoarea estimata a unei proprietati imobiliare, trebuie sa apelati la un evaluator specializat pentru evaluarea proprietatilor cu calificarea, abilitatile si experienta necesare acestui lucru.

Consultanta fiscala
Aveti o problema in domeniul dumneavoastra de activitate si nu gasiti solutia? Vom gasi impreuna cea mai buna rezolvare!

Reprezentare
Servicii de reprezentare in fata organelor de control.

Expertize contabile si fiscale judiciare si extrajudiciare
Pe care le intocmim cu o inalta pregatire pentru a putea fi folosite ca miijloace de proba atat in dosarele penale cat si fiscale precum si in diferite dosare de executare drepturi banesti.

Contabilitate
-Contabilitate primara
-Contabilitate primara si de gestiune la nivel de firma

Servicii de salarizare si personal
De la intocmirea documentelor pentru fiecare angajat pana la obtinerea tuturor datelor in aplicatiile specifice.

Documente credite
ExpertControl - expert contabil Gorj te va ajuta sa obtii foarte repede creditul de care ai nevoie!

Licitatii electronice SEAP
Ne ocupam de intocmirea dosarului pentru participarea la licitatii publice, asigurand consultanta de specialitate. De asemenea urmarim si accesam paginile de specialitate pentru participarea la un profil anume de licitatie publica.

Fonduri europene
Intocmim documentatie FONDURI EUROPENE.

Infiintari firme
Toate documentele si tot ce aveti nevoie pentru infiintarea unei firme sau chiar mai mult!

Cursuri pentru angajati
-Cursuri privind intocmirea si utilizarea documentelor
-Cursuri de prezentare a contraventiilor

Client sub acoperire
Servicii de verificare personal - Client sub acoperire. Se pot face evaluari ale personalului dumneavoastra din punctele de lucru fara ca acestia sa stie!

Specialties

  • Analişti financiari
  • Auditori
  • Consultanţi fiscali
  • Contabili
  • Evaluatori
  • Experţi contabili
  • Experţi judiciari
  • Firma de contabilitate

0  Review(s)

Lasa o recenzie

Please Login To add Review

Intrebari

Inca nu sunt raspunsuri