Birou de Conta

Servicii complete de contabilitate
  • 144 vizualizari

Despre Birou de Conta

CONTA ALTFEL

Conta zilelor noastre, conta care trebuie sa tina pasul cu tehnologia, conta creativa care mi s-a parut o gluma cand a aparut in programa de master, este de fapt realitatea nevoilor actuale ale tinerelor companii.
Contabilitatea organizata in detaliu, facuta cu simt de raspundere, cu rabdare si pricepere, corecta, apreciata, si de care entitatea sa aiba nevoie in luarea deciziilor sale, cu satisfactia unei lucrari care foloseste investitorilor, managementului, statului, colaboratorilor este obiectivul nostru.

Serviciile oferite de biroul de conta: contabilitate, salarizare, resurse umane.
Foarte relevant – fiecare entitate are o abordare unica in relatia cu Biroul de Conta
Biroul de Conta se pozitioneaza ca parte a activitatii fiecarei entitati care alege sa-si incredinteze acestuia ceea ce este foarte important pentru activitatea sa - documentele financiar contabile. Acestea vor intra intr-un proces de prelucrare detaliat care sa raspunda nevoilor tuturor: managementului entitatii in primul rand pentru a-si cunoaste in timp real situatia activitatii sale, institutiilor statului respectand conditiile de legalitate si regularitate, termenele de raportare.
Contabilitatea unei entitati este parte din insasi existenta ei. Tot ce inseamna “viu” intr-o activitate economica este cuantificat in contabilitate, este masurat, analizat, reflectat in niste ecuatii financiar contabile, si definesc, pana la urma in cifre, o forma de existenta – cu activele, angajatii, cheltuielile, veniturile, conturile, relatiile ei ……… Este sau nu profit contabil, cumva entitatea trebuie sa aiba o forma de profit care sa o defineasca, si asta tot contabilitatea o spune.

Specialties

  • Analişti financiari
  • Auditori
  • Consultanţi fiscali
  • Contabili
  • Experţi contabili
  • Firma de contabilitate

0  Review(s)

Lasa o recenzie

Please Login To add Review

Intrebari

Inca nu sunt raspunsuri