LaPaket

SUPER OFERTE LA PACHETELE SMART PENTRU BUSINESS
  • 343 vizualizari

Despre LaPaket

BENEFICII LA PACHETE

Ofertele LaPaket sunt gandite astfel incat sa iti aduca cat mai multe beneficii in ceea ce priveste bugetul tau, libertatea ta de miscare si deciziile pe care le iei pentru a-ti creste afacerea.

COMUNICI NELIMITAT: Nu ai limite la internet 4G, minute sau SMS-uri in Romania, prin abonamentul Freedom Mobile de la Telekom. Plus multe alte facilitati, pe care le gasesti in abonamentele detaliate impreuna cu telefoanele oferite la pachet.

LIBERTATE DE DECIZIE: Esti “liber de contract” si poti renunta oricand la abonamentul Freedom Mobile, fara taxe de reziliere.Te recompensam, daca decizi sa folosesti abonamentele Telekom Freedom pe termen lung, si iti oferim un voucher de fidelitate, care iti aduce cash in cont 100 lei sau 200 lei - in functie de tipul de abonament pe care l-ai ales.

PRETURI EXCEPTIONALE: Pachete cu telefoane inteligente performante, la preturi incredibil de bune, plata in rate, ca sa fie cat mai usor pentru bugetul tau.

Mai primesti, la pachet:

SUPORT PENTRU ADMINISTRAREA AFACERII 

Acces GRATUIT timp de 12 luni la okey.ro, solutie profesionista de management al business-ului, care te ajuta sa gestionezi simplu activitatile-cheie din firma ta: relatia cu clientii, facturarea, emiterea de documente. Detalii despre solutie si cu ce te ajuta ea gasesti aici www.okey.ro

CONTACTEAZA PARTENERUL NOSTRU LAPAKET.RO PRIN FORMULARUL DIN PARTEA STANGA ALATURAT SI BENEFICIAZA DE INCREDIBILELE OFERTE.

Photo Gallery

0  Review(s)

Lasa o recenzie

Please Login To add Review

Intrebari

Inca nu sunt raspunsuri