GUARA

10% REDUCERE LA CUMPARATURI PESTE 500 DE LEI DIN MAGAZINELE GUARA SAU DIN ONLINE!
  • 524 vizualizari

Despre GUARA

Ne-am nascut acum douazeci de ani din dorinta de a aduce Arta in viata Femeii pana in cele mai mici amanunte. Am ales Arta Vestimentara.

Si am reusit: sa combinam inedit si nonsalant simtul artistic si estetic al designului cu inovatiile din domeniul materialelor si al tehnicilor de productie, incununate cu detalii fanteziste si rafinate. Am urmarit mereu tendintele internationale, dar nu am copiat niciodata. De aceea, hainele create de noi sunt mereu feminine, elegante, de foarte buna calitate, calitati care inving orice bariera a timpului si nu se demodeaza niciodata.

Ne-am imaginat Femeia Guara ca fiind moderna, activa si increzatoare, mereu in cautarea perfectiunii. Astfel ca, ne-am straduit mereu sa-i sustinem optimismul, deschiderea, curiozitatea si sa-i desavarsim feminintatea. Am cautat sa fim alaturi de Ea atunci cand a dorit sa se exprime prin intermediul hainelor pe care le poarta, sa fie deosebita si unica.

Iata-ne acum si in e-commerce. Ne dorim sa fim mereu aproape de orice Femeie care ne apreciaza creatiile si doreste sa le cumpere.

Daca aceasta este modalitatea prin care salvam timp si cucerim distante, atunci ne aliniem si noi comertului modern si venim in intampinare cu un magazin online.

Va asteptam cu drag sa ne vizitati!

DACA SUNTETI MEMBRU BIROCRATICA.RO BENEFICIATI DE 10% REDUCERE LA CUMPARATURILE URMATOARE DACA ATI ACHIZITIONAT PRODUSE IN VALOARE DE PESTE 500 DE LEI. SCRIE-NE UN E-MAIL PRIN FORMULARUL ALATURAT SI OBTINE VOUCHERUL PENTRU CUMPARATURI ON-LINE SAU IN MAGAZINELE NOASTRE.

Ne vom ocupa cu mare drag de comenzile voastre si va vom raspunde cu placere intrebarilor si nelamuririlor voastre, atat prin email cat si la telefon.

Photo Gallery

0  Review(s)

Lasa o recenzie

Please Login To add Review

Intrebari

Inca nu sunt raspunsuri