Noutățile sunt recompensate pe Birocratica.ro

  1. Prima pagină
  2. SFATURI
  3. Noutățile sunt recompensate pe Birocratica.ro
Noutățile sunt recompensate pe Birocratica.ro

Noutățile sunt recompensate pe Birocratica.ro

Comunicarea este liantul care animă bunul mers al afacerilor și domeniilor de activitate din România, iar site-ul Birocratica.ro monetizează eficient acest potențial. Urmând o strategie eficientă de promovare, acest site de tip catalog-online susține interesul membrilor înregistrați prin facilități de calibrul remunerațiilor. Astfel, cei înregistrați sunt invitați să publice cu frecvența dorită materiale, știri și noutăți din aria în care activează, în vederea păstrării unei baze constant actualizate și de ajutor pentru vizitatori.

În schimbul acestor articole, Birocratica.ro se angajează într-un proces de promovare independentă a editorilor în baza rețelei proprii de parteneri. Această premisă este urmată de profesionalismul membrilor – editori, rolul lor fiind acela de a profita la maximum de această opțiune pusă la dispoziție de platformă, spre deosebire de alte site-uri care nu le oferă acest drept.

Singurul site din România care monetizează potențialul de informare al membrilor înregistrați

Birocratica.ro este un site dedicat eforturilor de promovare a serviciilor profesionale care, însă, nu sunt suficient de cunoscute. Dincolo de capitalul de vizibilitate oferit membrilor prin simpla creare a unui cont pe platformă, Birocratica.ro stimulează interesul acestora printr-o suită de facilități din care face parte și o promovare eficientă în rândul rețelei private de parteneri.

Cu alte cuvinte, membrii care decid să devină editori pe platformă și aleg să împărtășească pe blog noutățile din aria lor de expertiză vor fi recompensați cu un capital pronunțat de vizibilitate în rândul persoanelor străine de serviciile listate pe Birocratica.ro.

Sharing is caring în orice arie de activitate

Facilitarea contactului dintre freelanceri și firmele în căutare de servicii este un obiectiv principal al site-ului Birocratica.ro, însă acesta se fundamentează pe autenticitate, profesionalism și informare constantă.

Pentru că domeniile listate pe platformă fac obiectul schimbărilor rapide și al trendurilor care fluctuează constant (de pildă, serviciile HR, coaching etc.), platforma își propune să stimuleze publicarea de știri și noutăți în secțiunea de blog de către membrii înscriși, în vederea stimulării de trafic organic scontat de promovarea SEO. Totuși, câștigul major va fi cel al membrilor, în măsura în care implicarea lor va fi privită drept un vector al profesionalismului de persoanele interesate de serviciile lor.

Un pitch sintetizat la articole de blog

Având în vedere faptul că aproximativ 65% dintre vizitatori sunt în căutare de profesioniști, Birocratica.ro le propune membrilor înscriși să publice articole în secțiunea de blog sub formă de știri, idei, dezbateri sau sondaje interesante și actuale. În acest fel, vizitatorii care accesează în mod organic site-ul vor fi convinși de profesionalismul membrilor și vor solicita serviciile listate de aceștia, conform filtrelor de selecție.

Terminologia de PR este transpusă în online, astfel că membrii pot lua parte la un pitch clasic prin scrierea articolelor de blog cu rol convingător. De aici, procesul de selecție a providerilor de servicii înscriși pe Birocratica.ro revine unanim vizitatorilor interesați să găsească aici sugestii de experți la care nu ar fi avut acces în mod convențional (prin rețeaua proprie de cunoștințe). Pe scurt, publicarea de articole de către membrii cu rol de editor stimulează rata de conversie a cererilor din partea potențialilor clienți, promovând persoanele care scriu aceste știri dintr-o arie specifică drept profesioniști cu expertiză ai căror servicii vor îmbunătăți mersul afacerii respective.

Birocratica.ro este un site care promovează dezvoltarea continuă a membrilor înregistrați, în vederea îmbunătățirii serviciilor și imaginii acestora în ochii potențialilor lor clienți. Platforma a implementat o nouă funcție în grila celor existente, cea de editor, oferindu-le dreptul celor înregistrați să publice cu frecvența dorită articole de blog ce pot lua forma unor știri, opinii sau dezbateri din aria de expertiză din care fac parte. Cei mai activi membri sunt recompensați printr-o promovare eficientă în cadrul rețelei private de parteneri ai Birocratica.ro!
Author Avatar

Despre autor

Birocratica.ro este un site tip catalog-online care facilitează conectarea antreprenorilor la liber profesioniștii cu expertiză din domenii variate, facilitând comunicarea dintre aceștia, dar și economisind resurse importante de timp și bani.

Adaugă comentarii