Noi previziuni imobiliare în 2019: Ce schimbări se produc?

  1. Prima pagină
  2. ARTICOLE
  3. Noi previziuni imobiliare în 2019: Ce schimbări se produc?
Noi previziuni imobiliare în 2019: Ce schimbări se produc?

Noi previziuni imobiliare în 2019: Ce schimbări se produc?

Previziunile imobiliare ale anului 2019 par să indice un nou val de reactualizări ale acestui sector. Cu alte cuvinte, comerțul cu ridicata – cumperi ieftin și vinzi scump. Comerțul cu ridicata funcționează optim în orice tip de piață, mai ales în cea imobiliară. Dar trebuie să învățați piața locală și să vă adaptați tehnicile potrivite pentru a avea succes.
Există mai multe tipuri de piețe imobiliare. În oricare dintre acestea, pentru a supraviețui și a obține randament financiar, trebuie să cumpărați la un preț adecvat, apoi să vindeți proprietatea pentru a obține un venit latent. Actualmente, piețele imobiliare sunt supuse unor fluctuații, însă aceste fluctuații nu influențează în mod semnificativ capacitatea vânzătorului cu ridicata dornic de a realiza un profit. De fapt, comerțul cu ridicata este cel mai puțin riscant mod de a oferi un profit investitorului inițial. Acest lucru se datorează pur și simplu perioadei relativ scurte de timp în care va deține proprietatea.
Spre deosebire de piețele de acțiuni și de mărfuri, piețele imobiliare, în general, nu cresc și nici nu scad rapid. Trebuie să înțelegeți cum să tranzacționați oferte potențiale cu ridicata, deoarece aceasta este o importantă parte a ecuației.
Ce previziuni imobiliare se înregistrează pentru comerțul cu ridicata din industria imobiliară?
Atunci când valorile proprietăților scad, devin disponibile așa-numitele "chilipiruri". Trebuie să evaluați valoarea reală a acestor proprietăți în funcție de momentul în care vă așteptați să vindeți proprietatea. Astfel, achiziția dumneavoastră trebuie făcută la un discount abrupt pentru a permite o vânzare profitabilă mai târziu. Unele strategii de bază pot fi utilizate cu succes în aproape toate condițiile de piață în proprietățile de vânzare cu amănuntul pentru alți investitori.
Cum afectează piețele aflate în creștere comerțul cu ridicata din imobiliare?
Mulți angrosiști se plâng de actualele prețuri (reduse) ale imobilelor. Aceste piețe pot provoca anumite dezechilibre pentru achiziționarea de proprietăți la prețuri inferioare pieței. Cu toate acestea, odată ce o proprietate este asigurată la un preț atractiv, aveți o mare șansă de succes pentru a o vinde cu un profit satisfăcător.
Inventarul, definit ca numărul de proprietăți oferite spre vânzare, este un bun indicator al tendințelor actuale ale pieței. În cazul în care inventarul este scăzut din cauza restricțiilor de construcție, a factorilor de piață sau a geografiei, atunci atunci cererile numeroase vor conduce la prețuri mai mari.
Rețineți că există și fluctuații sezoniere în inventar. În mod natural, sunt mai puține proprietăți enumerate în lunile de iarnă decât în timpul verii și o creștere a înregistrărilor în primăvară. Unele zone, cum ar fi destinațiile tip stațiune, urmează tendințe sezoniere puternice. În general, scăderea sezonieră a ofertelor imobiliare reflectă tendința de a comercializa proprietățile mai agresiv în lunile de primăvară și de vară. Acestea sunt atunci când piețele imobiliare sunt mai active.
Cum rămâne cu piețele care se încadrează?
Acest tip de piață oferă o mare oportunitate investitorului. Atunci când valorile proprietăților scad, inventarul crește adesea. Mulți vânzători devin foarte motivați atunci când proprietățile lor nu reușesc să vândă rapid. Ofertanții motivați vor face tot ce-i trebuie pentru a-și vinde proprietatea. Dacă vânzătorii trebuie să se mute din zonă, resimt un efort financiar sau au alte motive urgente pentru a vinde, ar putea accepta o ofertă sub așteptările lor.
Investitorii știu că o piață slabă poate oferi oportunități extraordinare, deși angrosiștii trebuie să procedeze cu prudență. Într-o piață în scădere, chiar și câteva luni de întârziere poate transforma o afacere bună într-un insucces. Când vine momentul să comercializați o proprietate cu ridicata într-o piață slabă, proprietatea se poate vinde rapid, dar cumpărătorii vor avea o selecție mai mare la dispoziție, astfel încât trebuie să depuneți mai mult efort pentru a vă asigura succesul.
Author Avatar

Despre autor

Administrator si Fondator al site-ului www.birocratica.ro

Adaugă comentarii