Întrebări frecvente

  1. Prima pagină
  2. Întrebări frecvente
Locate me!
Distanța în (Kilometri) 50

Întrebări frecvente

Vă invităm să parcurgeți secțiunea de întrebări frecvente, în care am tratat cu deosebită transparență cele mai importante aspecte de interes pentru vizitatori și liber profesioniști!

Ce este Birocratica.ro?

Birocratica.ro este un catalog online pentru profesii liberale. Cu alte cuvinte, un site prin care liber profesioniștii pot lua contact cu persoane interesate de serviciile pe care aceștia le prestează. În sensul cel mai general, discutăm despre o platformă prin care liber profesioniștii își pot găsi noi clienți pe care să îi includă în portofoliu atât pe plan local, cât și regional sau național.

Cum funcționează Birocratica.ro?

Catalogul online dispune de o suită de filtre setate cu scopul de a facilita procesul de selecție al liber profesioniștilor de care un vizitator are nevoie. În speță, discutăm despre o filtrare a specialității, a localității și regiunii, însă în site există multe alte filtre cu ajutorul cărora se poate ajunge la un expert dedicat intereselor unui vizitator sau liber profesionist.

Cum mă ajută Birocratica.ro?

Ținând cont de faptul că este un catalog online dedicat liber profesioniștilor, Birocratica.ro își canalizează toate eforturile în a-i ajuta să își extindă portofoliul de clienți. De pildă, dacă lucrați ca translator în Cluj, însă v-ar plăcea să câștigați mai mult, tot ce trebuie să faceți este să vă înscrieți pe Birocratica.ro, iar cei interesați de un astfel de serviciu nu vor ezita să vă contacteze.

Există costuri aferente creării unui cont de membru?

În mod normal, abonamentele noastre sunt organizate în mai multe tipuri de pachete:

  • Abonament BASIC  - (gratuit primele 30 de zile)
  • Abonament SILVER - (3 luni - 45 lei),
  • Abonament GOLD - (6 luni - 80 de lei),
  • Abonament PLATINUM -  (12 luni - 150 de lei),
  • Abonament PLATINUM PROMO - ( 500 lei pentru cei care vor sa cumpere PLATINUM pe viaţă)
  • Pachet RECOMANDAT 30 - (15 lei pentru recomandarea de 1 lună),
  • Pachet RECOMANDAT 360 - (50 lei pt. recomandarea pe un an).

 

OFERTĂ LIMITATĂ – Doar în aceste zile, pentru primii 3.000 de utilizatori înregistraţi ai site-ului, BIROCRATICA.RO oferă abonamentul PLATINUM PROMO, adica PLATINUM pe durata de viaţă a companiei.

Sunt verificate conturile membrilor?

În mod evident, fiecare cont este trimis către aprobare administratorului Birocratica.ro. Atât timp cât contul este real, iar persoana dă dovadă de bună credință, contul acesteia va fi aprobat în scurt timp. Procedăm astfel în vederea furnizării unor informații reale vizitatorilor site-ului, care vor sfârși prin a contacta un liber profesionist pentru diverse servicii de care se arată interesați.

Pot efectua schimbări asupra contului meu?

Desigur! Faptul că vă înregistrați pe Birocratica.ro nu ne dă dreptul de a interveni asupra acestuia. Doar dumneavoastră, în calitate de membru, puteți efectua modificări în vedea îmbunătățirii informațiilor prin date referitoare la ultimele realizări sau schimbarea datelor personale. De asemenea, aveți dreptul de a elimina recenziile impertinente.

Cum procedez dacă numele meu este întâlnit și la un alt membru?

Discutăm despre servicii diferite. Așadar, dacă dumneavoastră va numiți Ion Popescu și furnizați servicii de design interior, iar un alt Ion Popescu este fashion consultant, vizitatorii va vor deosebi prin prisma serviciului. Birocratica.ro nu va va împiedică să finalizați crearea contului din această privința.

Există o limită de vârstă în cazul membrilor înscriși?

Ținând cont de faptul că discutăm despre prestatori de servicii și profesii liberale, membrii ar trebui să aibă peste 18 ani. Totuși, în măsura în care puteți susține prin certificate și atestate experiența acumulată în domeniu, vom aproba crearea contului fără echivoc. Procedăm astfel în cazuri foarte rare, ce pot fi dovedite prin documentația sus-menționată sau procura unui tutore.

Sunt eligibil să mă înscriu dacă am mai multe contracte de colaborare?

În general, liber profesioniștii activează pe baza contractelor de colaborare. Dacă aveți, la momentul înregistrării, mai multe contracte de colaborare, Birocratica.ro nu se va opune creării contului. Acest aspect armonizează cu realizările dumneavoastră profesionale, care pot fi extrem de benefice la momentul accesării profilului dumneavoastră de către un vizitator.

Pot renunța oricând la contul de membru?

Birocratica.ro nu vă îngrădește dreptul de a proceda la elidarea contului de membru. Puteți renunța oricând la acesta, cum de altfel puteți beneficia oricând de avantajul vizibilității prin activarea acestuia. Dacă alegeți să ștergeți contul de pe Birocratica.ro, acesta nu va mai apărea ca rezultat în urma aplicării filtrelor specifice de căutare de vizitatorii catalogului online.