Sov Consulting

  • 16 vizualizari

Despre Sov Consulting

SOV Consulting va pune la dispozitie cunostinte si experienta in business. Evaluam necesitati si oferim solutii. Asta stim sa facem bine.

Una dintre activitatile noastre principale consta in obtinerea finantarilor nerambursabile din fonduri europene structurale si de la Guvernul Romaniei.

De asemenea, oferim consultanta fiscala (certificarea Declaratiei 101 etc.) in Baia Mare (in Maramures in general) si in Satu Mare, prin consultanti fiscali autorizati, membri ai Camerei Consultantilor Fiscali din Romania.

Ce ne puteti solicita sau intreba? Orice! De la un sfat calificat si pana la, de exemplu: intocmirea si implementarea proiectelor cu finantare nerambursabila (din fonduri europene structurale, scheme de minimis nationale etc.), intocmirea unui plan de afaceri pentru obtinerea unui credit, consultanta fiscala, realizarea de studii de fezabilitate, analize cost-beneficiu, audit economico-financiar, studii si planuri de marketing, servicii de contabilitate etc. Cereti-ne solutii!

Suntem la dispozitia investitorilor si managerilor in toate Regiunile de Dezvoltare ale Romaniei, cu operativitate maxima in Regiunea Nord-Vest (Maramures, Satu-Mare, Salaj, Cluj, in special). De asemenea, dezvoltam activitati in parteneriate cu organizatii occidentale (din Olanda, Italia, Belgia, de pilda).

Membrii si colaboratorii echipei noastre sunt specialisti recunoscuti in domeniile lor de activitate: finantari nerambursabile, economie, finante, fiscalitate, managerment, administratie, proiectare si executie in constructii, drept, invatamant, marketing, turism, agricultura, mediu, IT, securitate, resurse umane, comunicare, publicitate. Toti acesti membri si colaboratori ai SOV Consulting practica activitatile de consiliere cu profesionalism, entuziasm, atasament si corectitudine - valorile cele mai importante ale organizatiei noastre.

0  Review(s)

Lasa o recenzie

Please Login To add Review

Intrebari

Inca nu sunt raspunsuri