COSTI BOBY

Contabil, Lichidator, Evaluator, Consultant
 • 4 vizualizari

Despre COSTI BOBYSocietatea Comerciala COSTI SRL s-a infiintat in anul 1994 prin desprinderea dintr-o alta societatea  cu acelasi  profil de activitate. Infiintarea societatii s-a facut in scopul de a pune la dispozitia clientilor  servicii  specifice , solicitate de piata in formare.

In cadrul societatii isi desfasoara activitatea 9 persoane din care 6 cu studii superioare ( 4 experti contabili) si 3 cu studii medii (1 contabil autorizat) precum si un numar de peste 20 colaboratori  de diverse profesii.

Limbi straine: Germana,Engleza, Maghiara.

Societatea ofera bune conditii de desfasurare a serviciilor oferite, avand dotarea tehnica si experienta necesara efectuarii activitatilor specifice la un nivel competitiv.

Societatea dispune de o locatie potrivita pentru desfasurarea activitatilor de contabilitate, audit, lichidare, evaluare, consultanta.

Societatea a acumulat o bogata bibliografie legislativa si tehnico-economica romana si straina, specifica activitatilor de contabilitate si analiza, audit statutar si audit intern, management, lichidari, fuziuni, divizari etc.

Experienta în domeniu - coordonatori si participanti la efectuarea a numeroase lucrari de evaluari de active, evaluari de societati comerciale, studini de fezabilitate, analize economice si financiare, planuri de afaceri, lucrari de gestiune comerciala, asistenta în informatica de gestiune,  lichidari ,dinvizari si fuziuni de societati comerciale, evidenta contabila etc.

 

Societatea Comerciala COSTI AUDIT EVALUARI SRL s-a infiintat in anul 2008 prin desprinderea dintr-o alta societatea  cu acelasi  profil de activitate. Infiintarea societatii s-a facut in scopul de a pune la dispozitia clientilor  servicii Audit statutar si intern, solicitate de piata in formare.

In cadrul societatii isi desfasoara activitatea 9 persoane din care 6 cu studii superioare   si 3 cu studii medii.

Limbi straine Germana,Engleza, Maghiara.

Societatea ofera bune conditii de desfasurare a serviciilor oferite, avand dotarea tehnica si experienta necesara efectuarii activitatilor specifice la un nivel competitiv.

Societatea dispune de o locatie potrivita pentru desfasurarea activitatilor  audit statutar si audit intern, evaluare , etc.

Experienta în domeniu - coordonatori si participanti la efectuarea a numeroase lucrari de  Audit statutar , Audit  intern si activitati conexe.

Societatea Comerciala COSTI PLUS  SRL, s-a infiintat in anul 2003 .  Infiintarea societatii s-a facut in scopul de a pune la dispozitia clientilor  servicii  de informatica solicitate de piata , activitati nde management ( gestiune si exploatare) a mijloacelor de calcul.

Limbi straine:  Germana,Engleza, Maghiara.

Societatea ofera bune conditii de desfasurare a serviciilor oferite, avand dotarea tehnica si experienta necesara efectuarii activitatilor specifice la un nivel competitiv.

Societatea dispune de o locatie potrivita pentru desfasurarea activitatilor specific.,

Societatea a acumulat o bogata bibliografie legislative si tehnico  romana si straina, specifica activitatilor de  management a softurilor de natura financiar contabila.

Dr.ec.COSTI BOBY  administrator al SC COSTI SRL  si  SC COSTI  AUDIT  EVALUARI SRL   in calitatea de  persoana fizica  detine urmatoarele calificari specifice profesiei:

 • expert contabil ;

 • evaluator;

 • lichidator;

 • consultat fiscal.


Specialties

 • Analişti financiari
 • Auditori
 • Consultanţi fiscali
 • Evaluatori
 • Experţi contabili
 • Firma de contabilitate
 • Practicieni insolvenţă

0  Review(s)

Lasa o recenzie

Please Login To add Review

Intrebari

Inca nu sunt raspunsuri