Webdesk Agency

Web Design,SEO,SEM,Advertising, Social Media
  • 375 vizualizari

Despre Webdesk Agency

Web Design, SEO, SEM, Advertising, Social Media.

Peste 7 ani de marketing online

Webdesk Agency este o agentie de marketing din Bucuresti care tine pasul cu cele mai antrenante fluxuri ale marketingului online. Experienta sa a fost dovedita de-a lungul timpului cu numeroase proiecte de calibru regional si national, acoperind o suma apreciabila de nise si industrii. La momentul actual, Webdesk Agency serveste proiecte ale companiilor mari, dar si Start-Up-uri abia intrate in spectrul online-ului.

Ce recomanda agentia Webdesk?

Ne uneste o mare pasiune, iar aceea este pasiunea pentru marketing. Aceasta sfera este compusa din provocari, riscuri, dar si satisfacerea unor asteptari pe care nicio alta reusita nu o poate egala. Este vorba despre reusita de a livra la termen pozitiile si succesele clientilor nostri, care pun in mainile noastre premisele afacerilor in care investesc timp, bani, viziune si un acut simt al responsabilitatii.

Excelenta in furnizarea serviciilor

Campaniile de SEO, AdWords (Ads), Rebranding sau PPC sunt desavarsite de experienta notabila a tuturor expertilor nostri. Echipa noastra este caracterizata de un vibe pozitiv, o adaptare continua la noile trenduri si o pasiune nemarginita fata de marketingul online in toate variantele sale. Webdesk Agency saluta eforturile antreprenorilor, ale micilor si marilor afaceristi de a evolua, motiv pentru care propune pachete de servicii de actualitate.

Limbi straine

Specialties

  • Aplicaţii şi programe / software
  • Marketing / Publicitate

Photo Gallery

0  Review(s)

Lasa o recenzie

Please Login To add Review

Intrebari

Inca nu sunt raspunsuri