Teamexpert Europe

Organizari evenimente si consultanta in domeniul dezvoltarii Organizatiilor
  • 57 vizualizari

Despre Teamexpert Europe

Teamexpert este o firma de organizari evenimente si consultanta in domeniul dezvoltarii Organizatiilor.

Cu o experienta de peste 15 ani si o echipa de traineri si consultanti valorosi, suntem in masura sa abordam proiecte complexe de training, diagnoza, teambuilding, incentive si multe altele.

Teamexpert implementeaza programe cu profesionalism si pasiune, oferind 360° acoperire in dezvoltarea echipei.Orice proiect incepe cu analiza nevoilor si evaluarea situatiei curente, pe care noi o numim diagnoza. Urmatoarea etapa este cea de proiectie a starii dorite.

Diferenta dintre starea actuala si cea dezirabila face obiectul necesarului de training.

Proiectele de care discutam pot fi simple, de genul instruirii unei echipe sau organizarii unor jocuri de teambuilding, sau complexe, cum ar fi organizarea de evenimente sau alinierea la noi directii strategice.

Indiferent de complexitate, obiectivele pe care le propunem sunt clare si masurabile.

De-a lungul anilor ne-am implicat si in constructia de parcuri de aventura - am construit primul parc in Romania (la Butimanu) si Parcul de Aventura de la Comana GR.

Avem o experienta de 15 ani in organizare de evenimente sportive (mountainbike, alergare, schi alpin si freeride, snowboard), organizand evenimente cu sute de participanti iubitori ai sportului in natura.

Specialties

  • Consultanţi de business

0  Review(s)

Lasa o recenzie

Please Login To add Review

Intrebari

Inca nu sunt raspunsuri