COMMON

Solutii software,hardware, telefonie si internet
  • 286 vizualizari

Despre COMMON

COMMON S.R.L este infiintata in 1993 , avand ca principal obiectiv activitatea de service IT profesional prin procese de intretinere preventiva si planificata , precum si interventii la cerere, “on-site“ in termene stabilite, sub egida :
“ NOI VA OFERIM SOLUTIA OPTIMA ! “.
COMMON COMPUTERS dispune de un colectiv de ingineri si tehnicieni, capabili de rezolvarea oricarei probleme hardware sau software iar obiectivul primordial este asigurarea calitatii serviciilor precum si perfectionarea continua a acestora si selectarea produselor care sa satisfaca cerintele impuse. Astfel COMMON SRL a obtinut certificari in domeniul calitatii – SR EN ISO 9001:2001- ISO 9001:2000 ( Nr. 14C/2004- CERTIND –RENAR ) si M.A.I. NG CCAS-02.01 si SR EN ISO 9001:2001 ( Nr. 206 /2004 –CCAS 
In 2005 am introdus un nou concept de asigurare de SOLUTII si astfel astazi putem spune cu adevarat ca:
Pe baza tehnologiei partenerilor nostri va oferim:


- Solutii Hardare,
- Solutii Software,
- Solutii de Networking,
- Solutii Enterprise,
- Solutii de arhivare si managementul documentelor,
- Solutii financiare,
- Solutii complete de telefonie, comunicatii si internet,
- Solutii de securitate si securitate a datelor,
- Solutii integrate si “la cheie”,
- Solutii de Back-Up

Va punem la dispozitie o gama foarte larga de produse si solutii de la cei mai renumiti producatori din intrega lume printre care: HP, IBM, Lenovo, Fujitsu-Siemens, XEROX, Canon, Brother, Epson, Lexmark, Acer, Benq, Hitachi, Olympus, Seagate, Microsoft, Macromedia, Autodesk, Corel, Symantec, APC, Allied Telesyncare inglobeaza cele mai moderne tehnologii si cele mai inalte standarde de calitate si garantie.
Servicile profesionale oferite includ: service si suport tehnic hardware on-site si on-return; contracte de service hardware si software adaptate clientilor, on-site; instalari si configurari de retele date si voce si internet; devirusari; consultanta;
Suportul tehnic este disponibil telefonic (help-desk), prin e-mail, fax, si interactiv prin paginile noastre de web sau ale partenerilor nostri directi, fabricantii si reprezentantele autorizate ale acestora din Romania sau internationale.
Toate acestea sunt adresate BENEFICIARILOR nostri , pentru o cat mai buna colaborare.

Specialties

  • Aplicaţii şi programe / software

0  Review(s)

Lasa o recenzie

Please Login To add Review

Intrebari

Inca nu sunt raspunsuri