CABINE HIDRO-MASAJ

Magazinul tau de cabine
  • 62 vizualizari

Despre CABINE HIDRO-MASAJ

www.Cabine-hidromasaj.ro este un proiect al SC HEROLD TRADE SRL , lansat în iulie 2013 cu finanțare proprie.Acesta nu este singurul proiect desfasurat de catre societatea noastra, momentan avem pe rolwww.lacatalin.ro, www.lacatalin.hu.

Primul nostru contact cu internetul a fost acum 10 ani cand am desfasurat comert online pe un domeniu liber www.distributie.uv.ro avand la vanzare doar 5 hote.In timp ne-am dezvoltat si, in acest moment, avem in portofoliu peste 2000 de produse.Suntem 3 tineri asociati: un medic si doi contabili.

Site-ul nostru e un magazin online destinat tuturor celor care nu au timp sa cutreiere magazinele de prezentare atunci cand isi renoveaza apartamentul, casa de locuit sau casa de vacanta.

Noi dorim sa venim in ajutorul lor stiind ca cel mai pretios dusman al omului este timpul, impreuna incercam sa gasim solutii pentru dorintele dvs, sa va oferim un raport corect a ceea ce inseamna calitate - pret astazi cand banii se castiga din ce in ce mai greu.

Noi suntem importatori dar si distribuitori de materiale pentru amenajarea baii dumneavoastra, de cabine de dus simple sau cu hidromasaj, de cazi de baie din acril, compozit, tabla, fonta si fibra, gama coloristica cuprinde tot paletarul RAL, mobiliere de baie din pal melaminat tratat, din mdf, din lemn masiv dar si din acril, accesorii de baie precum suport prosop, etajera, suport sapun.

Societatea noastra se bazeaza pe respect reciproc si relatii de durata cu clientii nostri doarece numai prin bun simt, incredere, respect si calitate numai asa putem avea o viata lunga prin labirintul numit tranzactii online.

Va multumim ca ne-ati vizitat site-ul si va asteptam sa ne intrebati despre tot ceea ce dumnevoastra considerati ca merita, referitor la produsele comercializate de catre noi:cabine dus cu  hidromasaj, cabine baie simple, cabine hidromasaj in promotie, cabina dus baie pentru pretentiosi.Cu respect, Conducerea!

0  Review(s)

Lasa o recenzie

Please Login To add Review

Intrebari

Inca nu sunt raspunsuri