Birocratica.ro – un site care te ține conectat cu experții de care ai nevoie

  1. Prima pagină
  2. SFATURI
  3. Birocratica.ro – un site care te ține conectat cu experții de care ai nevoie
Birocratica.ro – un site care te ține conectat cu experții de care ai nevoie

Birocratica.ro – un site care te ține conectat cu experții de care ai nevoie

Bine ai venit pe Birocratica.ro, site-ul care te ține la curent cu cele mai căutate servicii din ariile de avocatură, resurse umane, coaching și multe alte domenii de care afacerea ta are nevoie! Birocratica.ro funcționează ca liant al intereselor liber profesioniștilor ce caută clienți pentru serviciile lor și al nevoii antreprenorilor de a găsi specialiștii ideali pentru a le servi în pregătirea personalului sau rezolvarea diverselor spețe de sorginte legală.

Ce este Birocratica.ro?

Birocratica.ro este un site tip catalog-online care facilitează conectarea antreprenorilor la liber profesioniștii cu expertiză din domenii variate, facilitând comunicarea dintre aceștia, dar și economisind resurse importante de timp și bani. Realizarea acestui site a survenit în urma sesizării nevoii managerilor și antreprenorilor români de a găsi forță de muncă specializată, cu expertiză și o experiență satisfăcătoare în domeniul în care aceștia au nevoie de un boost de ajutor calitativ.

Site-ul vă permite crearea unui cont ce va deveni identitatea dumneavoastră în fața celorlalți membri înregistrați, în care puteți integra fotografii, date personale și realizări profesionale. Atât liber profesioniștii, cât și experții angajați care livrează serviciile listate pe site au dreptul la un cont personalizat, pe care îl vor folosi cu frecvența dorită în funcție de proiectul demarat.

Cum vă poate ajuta Birocratica.ro în calitate de membru?

Accesul la Birocratica.ro este un prim pas în extinderea portofoliului de clienți pe care îl dețineți actualmente. În prezent, Birocratica.ro și-a setat de o strategie de marketing online, în vederea îmbunătățirii vizibilității platformei, aspect ce va atrage, implicit, un plus de vizibilitate și autenticitate pentru freelanceri sau profesioniști. În plus, procesul de selecție al unui profesionist din ariile sus-menționate este vizibil simplificat, grație filtrelor precise ce redau rezultatele scontate în urma interogării (de exemplu: „avocat – Cluj-Napoca”).

În scopul promovării și atragerii unui capital de imagine pentru fiecare membru înregistrat pe platformă, Birocratica.ro a inițiat parteneriate cu publicații autoritare din România, precum www.financiarul.ro, www.atitudinea.ro, www.academiacatavencu.info, www.radardemedia.ro bucharest-guide.ro, goingout.ro, gazetadecluj.ro și multe altele în care se vor publica articole ce vor ajuta site-ul să capete mai multă vizibilitate și autoritate în spectrul online. Prin aceasta, profilurile de pe platformă vor fi mai vizibile, astfel că orice membru înregistrat, independent că este unul nou sau vechi, va avea șanse egale în extinderea clientelei actuale, atrăgând un trafic organic pe site și implicit pe profilurile acestora.

Cum funcționează Birocratica.ro?

Site-ul tip catalog vă ajută să găsiți în timp real experți în avocatură, specialiști și firme de contabilitate, broker de asigurare, consultanță, însă pe Birocratica.ro veți găsi și continuarea acestei selecții. În mod evident, principalul obiectiv al platformei este acela de a facilita accesul liber profesioniștilor la serviciile solicitate de vizitatori, însă veridicitatea, autenticitatea și verificarea constantă a membrilor constituie un plus. Strategiile de marketing online propuse de Birocratica.ro sunt principalul motiv pentru care ar trebui sa aveți un cont pe platformă, în sensul în care acest aspect vă va aduce o vizibilitate ușor de monetizat prin extinderea clientelei actuale.

Site-ul vă pune la dispoziție o suită de filtre cu ajutorul cărora puteți identifica mai ușor experții de care aveți nevoie, în funcție de  locație, specializări, limbi vorbite etc. Pentru a stimula încrederea membrilor, site-ul permite și publicarea de review-uri, ajutând alți utilizatori sau persoane interesate de serviciile profesioniștilor listați să adere la Birocratica.ro. Dincolo de filtre, utilizatorii Gold beneficiază de verificarea adițională a aspectelor de legalitate a activității liber profesionistului, precum înregistrarea la Registrul Comerțului, lipsa stării de inactivitate fiscală sau deținerea dreptului de a profesa în domeniul său.

Garanția autenticității datelor pe Birocratică.ro

Specificul site-ului Birocratica.ro concurează cu variate profiluri ale platformelor online din România, cu preponderență din perspectiva atenției la tot ceea ce înseamnă autenticitatea și satisfacția serviciilor intermediate. Pentru funcționarea cu acuratețe a site-ului tip catalog și stimularea unui sentiment de încredere din partea membrilor și a vizitatorilor, profilurile sunt atent verificate înainte de aprobare. De altfel, fiecare membru al platformei Birocratica.ro se bucură de libertatea de a renunța la un review pe care îl consideră nefondat sau că i-ar prejudicia imaginea în fața potențialilor vizitatori interesați de serviciile sale.

În scopul menținerii unei comunicări eficiente cu persoanele înregistrate pe Birocratica.ro, doritorii pot opta pentru abonarea la newsletter, prin care vor fi înștiințați cu privire la noutățile și promoțiile practicate de freelanceri și profesioniști. Este important de menționat faptul că autenticitatea fiecărui membru este plauzibilă, administratorii platformei solicitând în cazul fiecăruia certificări și acreditări profesionale demne să ateste competențele și descrierile prin care se fac cunoscuți în online.

Birocratica.ro este un site care distribuie capital de imagine pentru fiecare membru înregistrat, grație celor mai eficiente strategii de marketing trasate alături de agențiile colaboratoare. Pentru a beneficia de toate instrumentele site-ului și pentru a putea contacta profesioniștii selectați, vă puteți face un cont ce ulterior va fi îmbunătățit cu datele personale și profesionale aferente.
Author Avatar

Despre autor

Birocratica.ro este un site tip catalog-online care facilitează conectarea antreprenorilor la liber profesioniștii cu expertiză din domenii variate, facilitând comunicarea dintre aceștia, dar și economisind resurse importante de timp și bani.

Adaugă comentarii