Ar trebui sa trecem contul Amazon pe PFA sau SRL?

  1. Prima pagină
  2. Ar trebui sa trecem contul Amazon pe PFA sau SRL?
pfa pe amazon

Cum e bine sa vinzi pe Amazon?
Contul de vanzator pe Amazon permite vanzarea de produse pe platforma Amazon. Prin alegerea acestei optiuni, business-ul dumneavoastra va fi coordonat de Amazon in ceea ce priveste comenzile, serviciile cu clientii sau depozitarea. Sunt disponibile 2 tipuri de conturi: individual sau profesional.

Ce este contul profesional?
Contul Profesional presupune platirea unei taxe lunare. Dezvoltarea unui business de success pe Amazon prin optiunea de creare a contului profesional va poate aduce nenumarate beneficii.

Pe de o parte, exista posibilitatea vanzarii unei cantitati nelimitate de produse, prin comparatie cu contul individual, unde vanzarea este restrictionata la 40 de unitati pe luna.
Nu este obligatorie achitarea taxei de 0.99$ pentru fiecare produs vandut.
Se acorda acces la peste 20 de categorii in care se pot face vanzari
De ce ar trebui sa-mi fac firma daca sunt deja Amazon seller ?
Pentru ca din punct de vedere legal este obligatorie declararea veniturilor realizate din comertul on-line la A.N.A.F.

Citeste continuarea pe https://expertcontrol.ro/de-ce-ar-trebui-sa-trecem-contul-amazon-pe-pfa-sau-srl/

Citeste si https://www.birocratica.ro/articol/care-sunt-avantajele-unei-contabilitati-electronice-la-vanzarea-pe-amazon/

Avatar

EXPERT CONTROL

Author Since:  19 martie 2019

Am pornit in anul 2014, cu o echipa plina de profesionalism, prompta in efectuarea serviciilor si dedicata clientilor. Tot atunci am creat si http://www.expertcontrol.ro/ unde ne-am dezvoltat si prezentat cele mai bune servicii.
Am crescut in dezvoltarea noastra, datorita recomandarilor oferite de la clientii nostri multumiti de serviciile furnizate de noi.
Pe noi ne intereseaza in primul rand sa stam aproape clientului atunci cand el are nevoie!
Ne intereseaza, sa ii oferim sprijin, consultanta, solutii si idei in toate problemele pe care le are, pentru a reusi impreuna sa crestem afacerea! Venim cu solutii integrate, venim chiar si cu promovare web si web-design.
Asiguram serviciile in Targu Jiu, Gorj, Ramnicu Valcea, Dolj si de asemenea in toata tara.
Suntem conectati la toate noutatile legislative si participam la conferinte nationale pentru a avea cunostiinta de ultimele spete din domeniul fiscal.
Oferim toata gama de servicii de contabilitate pentru toate domeniile economice, oferim consultanta fiscala, intocmim si accesam fonduri europene, intocmim si depunem dosar SEAP, obtinem formular A1, efectuam rambursari de TVA, inscriem la cerere firmele ca platitoare de TVA, intocmim expertize contabile si fiscale.