5% REDUCERE la TRIDENT**** – Costinesti pentru membrii Birocratica.ro

  1. Prima pagină
  2. PARTENERIATE
  3. 5% REDUCERE la TRIDENT**** - Costinesti pentru membrii Birocratica.ro
5% REDUCERE la TRIDENT**** – Costinesti pentru membrii Birocratica.ro

5% REDUCERE la TRIDENT**** – Costinesti pentru membrii Birocratica.ro

Pentru ca ne-am gandit ca ai nevoie si de relaxare nu doar munca, munca si iarasi munca, Birocratica.ro a negociat pentru membrii comunitatii o reducere de 5% la serviciile de cazare oferite de o minunata locatie de pe litoral - TRIDENT ****.  Trimite-ne un e-mail pe birocratica.ro@gmail.com si obtine reducerea!

 

TRIDENT**** este la 1 minut pe jos față de plajă. Situată chiar pe plaja din Costineşti, Pensiunea Trident Costineşti oferă camere cu aer condiţionat şi acces gratuit la internet WiFi. Proprietatea oferă parcare gratuită. Oaspeţii se pot bucura de micul dejun în grădina de vară, iar proprietatea oferă facilităţi de grătar.

Toate camerele şi suitele au balcon, iar unele beneficiază de vedere la mare. Printre dotările standard se numără TV cu ecran plat cu canale prin cablu, frigider şi baie privată cu duş şi articole de toaletă gratuite.

Pensiunea Trident Costinesti pune la dispoziţie şi o grădină. Printre alte facilităţi oferite la proprietate se numără sală de jocuri, depozit de bagaje şi loc de joacă pentru copii, baldachine. Micul dejun este disponibil la un cost suplimentar.

Proprietatea este la 100 de metri de cele mai apropiate magazine şi la 500 de metri de centrul staţiunii. Gara din Costineşti şi o staţie de autobuz se află la 300 de metri.
Author Avatar

Despre autor

Administrator si Fondator al site-ului www.birocratica.ro

Adaugă comentarii